Technisch Support Specialist

Solliciteer nu

Technisch Support Specialist

Spring aan boord van de IT-trein zonder enige ervaring! We zoeken een ambitieuze nieuwkomer die klaar is om de wereld van IT en zorg te ontdekken als Technisch Support Specialist.

Full-time · Amersfoort

Hallo toekomstige collega!

Spring aan boord van de IT-trein zonder enige ervaring! We zoeken een ambitieuze nieuwkomer die klaar is om de wereld van IT en zorg te ontdekken als Technisch Support Specialist. Klaar om te leren, ontwikkelen en 15.000 zorgprofessionals te helpen? Spring dan op deze trein naar Adapta-ville!

📆 Sollicitaties: november 2023

🚀 Start job: januari 2024 (in overleg eerder)

Superheld voor zorgprofessionals

Als Technisch Support Specialist ben jij de superheld die problemen voor zorgprofessionals oplost, zowel op locatie als via telefoon en chat. Of het nu gaat om vragen over Google Workspace, beheer van Chrome OS, cliëntdossiers, of onze eigen super-apps, jij bent de go-to guy or gal! Je bent niet bang voor het draaien van bereikbaarheidsdiensten samen met je collega’s waarbij je zorgprofessionals helpt bij niet-medische noodgevallen.


Focus op de 'perfecte cv'? Wij zijn vooral geïnteresseerd in jouw houding!

Bij Adapta zijn we niet zo geïnteresseerd in je CV, maar wel in je houding. We zoeken iemand die digitaal vaardig en proactief is, en iemand die vooral niet bang is om in de auto te springen en de zorgorganisaties te bezoeken (rijbewijs vereist). Bonuspunten als je een Google-fan bent!

Bij Adapta geloven we in een platte organisatie waarin iedereen gelijk is en nieuwe ideeën en initiatieven welkom zijn. Je krijgt de kans om de digitale omgeving voor zorgprofessionals te verbeteren, en te genieten van onze heerlijke lunches op Adapta Wednesdays.

Wat we bieden:

  • Een salaris van € 2200 tot € 3600 bruto per maand.

  • Onbeperkte vakantiedagen (ja, echt!)

  • Thuiswerken, op kantoor (in Amersfoort) en bij onze opdrachtgevers.

  • Team lunches, game days, en office team-building events en een Adapta ping-pong tafel.

  • Mobiliteitsbudget (te gebruiken voor een auto of het OV).

  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (in bijv. de vorm van een opleidingsbudget)

Werken bij een scale-up vraagt wendbaarheid van jou als persoon en in je werk. We hebben weinig regels maar werken op basis van vertrouwen en eerlijkheid.


Dus, klaar om je IT-cape om te doen en de zorgsector te redden? Solliciteer dan nu bij Adapta!

*
screening van social media kan onderdeel zijn van onze sollicitatieprocedure"

Nu al zin om met ons mee te bouwen aan een leuker, beter en gemakkelijker werkleven van onze zorgprofessionals?