Technisch Support (cloud) Engineer

Solliciteer nu

Technisch Support (cloud) Engineer

Ben jij een expert in Google Workspace OF wil je dat worden en heb je ervaring met het ontwerpen en implementeren van digitale werkplekken met focus op beveiliging, privacy en integratie met on-premises systemen?

Full-time · Amersfoort

Hallo toekomstige collega!

Ben jij een expert in Google Workspace OF wil je dat worden en heb je ervaring met het ontwerpen en implementeren van digitale werkplekken met focus op beveiliging, privacy en integratie met on-premises systemen? Wil jij daarnaast actief deelnemen aan het IT-servicebeheer & support van onze opdrachtgevers? Dan hebben wij bij Adapta de perfecte functie voor jou!

Als Cloud & Support Engineer bied je technische ondersteuning aan zorgorganisaties en werk je samen met ons team om het maximale uit hun digitale omgeving te halen. Je helpt ruim 15.000 zorgprofessionals met innovatieve oplossingen en je maakt hun leven een stuk makkelijker. Dit doen we bijvoorbeeld bij Buurtzorg Nederland, BrabantZorg en Zorgcentra De Betuwe.

Werk samen met organisaties zoals Buurtzorg Nederland en BrabantZorg

Als Cloud & Support Engineer bied je technische ondersteuning aan zorgorganisaties en werk je samen met ons team om het maximale uit hun digitale omgeving te halen. Je helpt ruim 15.000 zorgprofessionals met innovatieve oplossingen en je maakt hun leven een stuk makkelijker. Dit doen we bijvoorbeeld bij Buurtzorg Nederland, BrabantZorg en Zorgcentra De Betuwe.


Enkele highlights van jouw werkzaamheden:

 • Ontwerp en implementatie van de digitale werkplek (Google Architecture) voor zorgorganisaties, met de focus op beveiliging, privacy en integratie met on-premises systemen.

 • Verwerken van binnenkomende tickets, problemen oplossen en creatieve oplossingen bedenken.

 • Nieuwe functies van de eigen apps van Adapta testen en communiceren met het ontwikkelingsteam (acceptance tester)

 • Technische ondersteuning bieden voor Adapta's eigen producten IAM en Hello.

 • Technische ondersteuning bieden aan klanten met betrekking tot autorisatie, gebruikersvragen over Google Workspace, beheer en configuratie van Chrome OS, cliëntendossiers of roostermodule.

 • Samenwerken met het team en de zorgorganisatie om het maximale uit Google Cloud te halen.

 • Begrip hebben van de specifieke opzet van de digitale omgeving van de opdrachtgever en de afhankelijkheden hiervan.

 • Draaien van bereikbaarheidsdiensten voor de zorgprofessionals. 

Dit is waarom je bij Adapta wil komen werken

Wij geloven dat het werken met nieuwe technologieën en het vermijden van oude werkprocessen een geweldige kans biedt voor de zorgsector. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de kernwaarden ‘doen’, 'eerlijk', 'plezier in je werk’, ‘moedig’ en ‘gelijkheid’ en biedt ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Bij ons kun je bijdragen aan het verbeteren van de digitale omgeving voor zorgprofessionals en werken in een platte organisatie waar iedereen gelijk is. We werken op basis van vertrouwen: we stellen kaders, maar binnen deze kaders mag jij jouw werkzaamheden uitvoeren zoals jij dat wil. In het kort, werken bij Adapta betekent vrijheid, wendbaarheid en de mogelijkheid om te werken aan iets dat echt waarde toevoegt. Oh, en dan hebben we de verzorgde lunches op Adapta Wednesdays nog niet eens genoemd. 

Wat krijg je hier voor?

 • Een salaris van € 3000 tot €4000 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Onbeperkte vakantiedagen (ja, echt!)
 • Thuiswerken, op kantoor en bij de opdrachtgevers.
 • Bedrijfsmiddelen om jouw werkzaamheden uit te voeren.
 • Mogelijkheden om het beste uit jezelf en elkaar te halen en jezelf verder te ontwikkelen. Binnen je functie of via een ander talent pad. Onder andere door opleidingsmogelijkheden.
 • Mobiliteitsbudget (te gebruiken voor een auto of het OV) waarbij 100% reiskosten vergoeding geldt. 
 • Wij hebben team lunches op woensdagen en office team-building events en een Adapta ping-pong tafel. 

Dus, klaar om Google Workspace te implementeren en de digitale wereld veiliger te maken voor onze zorgprofessionals? Solliciteer dan nu! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Nu al zin om met ons mee te bouwen aan een leuker, beter en gemakkelijker werkleven van onze zorgprofessionals?