Cloud Tamer & Digitale Lifesaver

Solliciteer nu

Cloud Tamer & Digital Lifesaver

Heb je ooit gedroomd van het temmen van de Cloud? Zijn woorden als Google Workspace, beveiliging en privacy je persoonlijke mantra's?

Full-time · Amersfoort

Hallo toekomstige collega!

Heb je ooit gedroomd van het temmen van de Cloud? Zijn woorden als Google Workspace, beveiliging en privacy je persoonlijke mantra's? Als je antwoord "ja, ja, duizend keer ja!" is, dan hebben we bij Adapta de perfecte rol voor jou! We zijn op zoek naar een Cloud & Support Engineer, maar we noemen deze rol graag "Cloud Tamer & Digital Lifesaver".

Werk samen met organisaties zoals Buurtzorg Nederland en BrabantZorg

Jouw missie, als je ervoor kiest om deze te accepteren, is om samen met ons team de digitale held te zijn voor meer dan 15.000 zorgprofessionals. Je ontwerpt en implementeert digitale werkplekken die zo veilig zijn als een fort en helpt deze zorgtoppers om zorgeloos hun belangrijke werk te kunnen doen. Wij maken hun leven makkelijker, zodat zij de levens van anderen kunnen verbeteren - mooi toch?


Enkele highlights van je dagelijkse heldendaden:

  • Het temmen van de Google Cloud en het vormen van een harmonieuze symbiose met on-premises systemen.
  • Het redden van de digitale dag door technische ondersteuning te bieden aan klanten in nood.
  • Het testen van nieuwe functies op onze eigen super apps IAM en Hello, waarmee je als een echte superhero problemen oplost nog voordat ze ontstaan.
  • Het draaien van bereikbaarheidsdiensten.

Bij Adapta geloven we in een cultuur van 'doen', 'eerlijk zijn', 'plezier hebben in je werk', 'moedig zijn' en 'gelijkheid'. Dagelijks werken we als team om het werkzame leven van onze zorghelden leuker, beter en gemakkelijker te maken. 

Waarom je bij Adapta wil komen werken, vraag je? Nou, we hebben:

  • Onbeperkte vakantiedagen (ja, je leest het goed).

  • Een salaris dat je glimlachend naar de bank laat gaan (€3000 tot €4000 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring).

  • Mobiliteitsbudget met 100% reiskostenvergoeding.

  • Budget voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  • Teamactiviteiten, Adapta Wednesday lunches en een pingpong tafel.

  • & nog veel meer!

Verder zijn wij een platte organisatie zonder officiële hiërarchie, iedere collega is gelijk. 


Dus, klaar om je superheldencape aan te trekken en de digitale wereld veiliger te maken voor onze zorgprofessionals? Meld je dan nu aan voor de rol van "Cloud Tamer & Digital Lifesaver"! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Nu al zin om met ons mee te bouwen aan een leuker, beter en gemakkelijker werkleven van onze zorgprofessionals?